Μεγάλε Σκοτ!

Στο “Avengers: Endgame,” Ο Τόνι Σταρκ σιγοτραγουδούσε τους κανόνες του ταξιδιού στο χρόνο που εισήχθησαν στο “Επιστροφή στο Μέλλον.”

Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Robert Downey νεώτερος και ο Tom Holland από την εμφάνιση στο 1985 Robert Zemeckis κλασικό σε μια eerily απρόσκοπτη deepfake κάνοντας την ιογενή γύρους αυτή την εβδομάδα.

Δημιουργήθηκε από το χρήστη Youtube EZRyderX47, το καταπληκτικό κλιπ αντικαθιστά Christopher Lloyd ως Doc Brown με RDJ, ενώ οι νέοι εκδικητές προστατευόμενός του παίρνει τη θέση του Michael J. Fox ως Marty McFly.

Το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 3 εκατομμύρια φορές.

Ειρωνικά, εάν ο σπάιντερ-μαν δεν είχε ξεσκονιστεί από το snappening, η χρονική διαμάχη μπορεί πολύ καλά να ήταν η ιδέα του αντ’ αυτού, δεδομένου ότι Peter Parker ήρθε με τα περισσότερα από τα καλύτερα σχέδιά του από τις κλασικές ταινίες.

Deepfakes χρησιμοποιούν μια τεχνική μηχανικής μάθησης που προσδιορίζει τους δείκτες σε ένα υπάρχον βίντεο ενός ατόμου, και χρησιμοποιώντας μια βάση δεδομένων των φωτογραφιών και / ή βίντεο ενός δεύτερου προσώπου, μπορεί να καταστήσει visage του τελευταίου πάνω του πρώτου.

Τα ψεύτικα βίντεο γίνονται γρήγορα όλο και πιο πειστικά, και ήδη εγείρουν ηθικά και νομικά ερωτήματα σχετικά με την ψεύτικη πορνογραφία και το πορνό εκδίκησης, τις ψευδείς ειδήσεις και τις κακόβουλες φάρσες.

EZRyderX47 έχει δημιουργήσει μια σειρά από εντυπωσιακές deepfake mash-ups κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά μηνών, κάνοντας Keanu Reeves Wolverine, Κλιντ Ίστγουντ Κροκόδειλος Νταντί, και ακόμη και αντιστρέφοντας το Spider-Man / Επιστροφή στο μέλλον hash – αν και ο Andrew Garfield ένα – αντικαθιστώντας τον με τον Michael J. Fox.

Τον περασμένο μήνα Facebook είπε ότι θα αρχίσει την απαγόρευση deepfake βίντεο που θεωρεί ότι είναι σκόπιμα προσπαθεί να παραπλανήσει τους ανθρώπους, χωρίς να αποκαλύπτει ότι έχουν υποστεί επεξεργασία? σάτιρα και παρωδία βίντεο δεν περιλαμβάνονται.