“Κάθε σκηνοθέτης που έχει έναν κακό στην ταινία τους θέλει να με δολοφονήσει τώρα.”

Ο Διευθυντής Rian Johnson μόλις άφησε ένα τεράστιο στοιχείο για την επόμενη φορά που θα παρακολουθήσετε ένα μυστήριο δολοφονίας.

Σε μια νέα συνέντευξη βίντεο για Vanity Fair, η οποία θα μπορούσε απλά να έχει τίτλο “Spoiler Alert,” ο διευθυντής του μυστηρίου δολοφονία χτύπημα “Μαχαίρια Out ” αποκάλυψε η Apple πηγαίνει σε μεγάλες προσπάθειες για να διαχειριστεί την εικόνα του iPhone της, ακόμη και τον έλεγχο τι είδους χαρακτήρα μπορεί να είναι δει χρησιμοποιώντας ένα.

“Apple — σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε iPhones σε ταινίες, αλλά – και αυτό είναι πολύ ζωτικής σημασίας, αν είστε ποτέ βλέποντας μια ταινία μυστήριο – κακοί δεν μπορούν να έχουν iPhones στην κάμερα,” εξήγησε.

Johnson ήταν ανήσυχος κατά την πρώτη για τη διαρροή του μυστικού, όπως είπε ότι θα “βίδα ” τον για το επόμενο μυστήριο που ήταν να στυλό. Παραδέχθηκε επίσης ότι η είδηση θα ανάψει ένα κομμάτι μιας αντίδρασης από τους συμμαθητές του Χόλιγουντ.

“Κάθε σκηνοθέτης που έχει έναν κακό στην ταινία τους που υποτίθεται ότι είναι ένα μυστικό θέλει να με δολοφονήσει τώρα,” πρόσθεσε με ένα γέλιο – ένα νευρικό γέλιο.

Η Apple έχει αυστηρές οδηγίες για τη χρήση εμπορικών σημάτων της Apple και πνευματικών δικαιωμάτων στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Τα προϊόντα τους θα πρέπει να απεικονίζονται μόνο “με τον καλύτερο τρόπο, με τρόπο ή πλαίσιο που αντανακλά ευνοϊκά για τα προϊόντα της Apple και για την Apple Inc,” σύμφωνα με MacRumors.

Αλλά δεν φαίνεται να είναι ένα πρόσφατο τέχνασμα για την Apple. Πίσω στο 2002, Wired επεσήμανε ότι οι καλοί στο “24” όλα τα Mac χρήση και οι κακοί κάνουν μόνο βρώμικη δουλειά τους σε υπολογιστές με Windows.

Ο έλεγχος της τοποθέτησης προϊόντων δεν είναι σίγουρα νέος ούτε, δεδομένου ότι η Coca Cola πήγε ακόμη και τόσο μακριά ώστε να αγοραστεί το στούντιό της, αγοράζοντας τις εικόνες της Κολούμπια το 1982, μήνες προτού να κάνει το ντεμπούτο της πιό πρόσφατηπροσφορά της, κοκ διατροφής.

Και η ιδέα της ενσωμάτωσης των καταναλωτικών προϊόντων με την ταινία χρονολογείται από το 1931, όταν Fritz Lang του “M ” είχε ένα 30-δεύτερη βολή πλανάται σε ένα πανό για Wrigley Gum, σύμφωνα με Γύπας.

Εν τω μεταξύ, Rian εργάζεται επί του παρόντος σε μια συνέχεια του “Μαχαίρια Out.” Ίσως είναι ένα prequel τώρα – πριν από τα κινητά τηλέφωνα ήταν γύρω.