Να γιατί ανησυχούμε για τον Ντάριλ και τον Ιεζεκιήλ τις παρθονούμενες.

Απόψε στις “The Walking Dead” μάθαμε 2 πράγματα: 1) Πεύκο σφρίγος πεύκο είναι προφανώς πολύ εύφλεκτο και 2) Είτε Daryl ή Ιεζεκιήλ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το κάνει έξω από το Whisperer War ζωντανός.

Αυτό είναι σωστό, μια άλλη κρίσιμη αναμέτρηση από τα κόμικς ξεκίνησε την Κυριακή, όπως οι Whisperers έκλεισε στο Hilltop για έναν αγώνα που σχεδόν σίγουρα θα τελειώσει σε αρκετά από τα αγαπημένα μας επιζώντες δεν είναι πλέον μεταξύ των ζωντανών.

Όπως και το προηγούμενο επεισόδιο, αυτό ξεκίνησε με πιο δυσοίωνο υλικό της Beta κάνει κάτι που δεν θα κατανοούν πλήρως μέχρι αργότερα. Αυτή τη φορά, ήταν αυτός που γέμιζε σάκους με πεύκο σφρίγος. Όπως βλέπαμε στο τέλος της ώρας, αυτοί οι σάκοι ήταν βασικά βόμβες βενζίνης και έριξαν φωτιά στο Χίλτοπ.

Στη συνέχεια μάρτυρες Negan απόφοιτος στο επόμενο επίπεδο kinky Whisperer, όπως ο Alpha τον είχε μαστίγιο καρπούς της με ένα καλάμι, πριν το κάνει σε αυτόν σε αντάλλαγμα. Ωραία, ωραία. Στη συνέχεια της παρουσίασε μια στρατηγική για την αντιμετώπιση της άλλης πλευράς, λέγοντας ότι ενώ “σέβεται μια καλά άξιζε σφαγή,” θα μπορούσε να είναι πιο συμφέρουσα για την αιτία της να έχει το Hilltoppers και Αλεξανδρινοί “λυγίσει το γόνατο ” – hey, θυμηθείτε “Game of Thrones “? – και να γίνει μέρος του στρατού της.

Της άρεσε η ιδέα … αλλά με τη δική της συστροφή. Περισσότερα για αυτό αργότερα. Ω ναι, Negan πήρε επίσης τελικά μια μάσκα του δέρματος (παραπάνω).

Πριν από την πολιορκία στην κορυφή hilltop, Rosita, Judith, RJ και Gracie, Aaron και Mary (ή Ο γητευτής παλαιότερα γνωστή ως Γάμμα) όλα έφτασαν στην πόλη σε μια λιγότερο-από-θερμό καλωσόρισμα και από τις δύο Alden και Earl. Ενώ ο Ααρών είπε ότι η Μαίρη ήταν εκεί για να δει τον ανιψιό της, τον οποίο ο Ερλ μεγάλωνε, κανείς τους δεν είχε αυτή την ιδέα.

Daryl και Lydia εμφανίστηκε λίγο μετά, μετά τη βίαιη μάχη του με τον Alpha την περασμένη εβδομάδα, και τους προειδοποίησε όλους ότι μια επίθεση Whisperer ήταν πιθανό επικείμενη. Οι περισσότεροι από αυτούς ήθελαν να κάνουν ένα τρέξιμο για αυτό, ή τουλάχιστον να πάρει τα παιδιά έξω από την πόλη και πάνω στο Oceanside, αλλά Negan τράβηξε μια κίνηση Σωτήρα και είχε τους δρόμους γύρω από Hilltop όλα μπλοκαριστεί από πεσμένα δέντρα.

Καθώς όλα αυτά συνέβαιναν, Ιεζεκιήλ πήγε στο δάσος για να βρει Carol, ο οποίος είχε υποχωρήσει από την ομάδα μετά τις ενέργειές της πήρε Magna και Connie παγιδευτεί (σκοτώθηκαν;) σε μια σπηλιά. Την έπεισε να επιστρέψει, παρατήρησε τον διευρυμένο θυρεοειδή του και οι δυο τους έκαναν σεξ. Έχουν μια γλυκιά, μετασυνουσία συνομιλία, όπου απέδειξε ότι έχει ακόμα μια αίσθηση του χιούμορ παρά όλα όσα τους συνέβησαν. Αυτή ήταν η πρώτη από τις πολλές “goodbye” σκηνές τύπου της νύχτας, κάνοντάς μας να ανησυχούμε για την τύχη τόσο του βασιλιά όσο και του Ντάριλ.

Η πρώτη ανησυχητική συνομιλία του Ντάριλ ήταν με τον Ιεζεκιήλ, στην οποία αναγνώρισε ότι οι δυο τους δεν ήταν ποτέ κοντά, αλλά κατέστησε σαφές ότι αυτός και πολλοί από τους επιζώντες εκτίμησαν τη δύναμη του Βασιλιά. Στη συνέχεια έκαναν μια συμφωνία ότι, σε περίπτωση που συμβεί κάτι σε έναν από αυτούς, ο άλλος θα επικεντρωθεί στο να πάρει τα παιδιά για την ασφάλεια. Αυτό εγγυάται, στο μυαλό μας, ότι ένας από αυτούς θα πεθάνει σε μια φλόγα δόξας, κάνοντας κάτι για να επιτρέψει στο άλλο να προστατεύσει τα παιδιά.

Daryl συναντήθηκε στη συνέχεια με judith, επιτρέποντάς της να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει ντροπή στο φόβο, ειδικά αν αυτό σημαίνει ότι “ξέρετε ποιος είστε αγωνίζονται για.” Του παρουσίασε με ένα patched-up γιλέκο – σχίστηκε – πριν του υποσχέθηκε ότι αυτή και RJ θα πάει με τον Ιεζεκιήλ θα πρέπει να έρθει μέχρι κάτω σε αυτό.

Τέλος, ο D είχε μια σύντομη αλλά ισχυρή στιγμή με την Carol. “Παρακαλώ μην με μισείτε,” απλά είπε. “Δεν πρόκειται ποτέ να σε μισήσω, απάντησε.

Ενώ η παράσταση είναι για τον παχύ με Daryl, Ιεζεκιήλ φαίνεται σαν το πιο πιθανό υποψήφιο να δαγκώσει τη σκόνη. Γνωρίζοντας ότι θα πεθάνει ούτως ή άλλως από καρκίνο και χωρίς να θέλει να δει τον εαυτό του να χάνεται, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρει το θάνατο ενός ήρωα τις εβδομάδες που έρχονται.

Η Λίντια και η Κάρολ επίσης εξομαλύνθηκαν τα πράγματα. Ή τουλάχιστον εξομαλύνει τα πράγματα όσο μπορούσε η κόρη του ‘λφα, που σκότωσε τον γιο της Κάρολ, και η Κάρολ. Δεν ανησυχούμε γι’ αυτούς τους δύο, ακόμα.