“Η Εποχή της Μεγάλης Δημοκρατίας” λαμβάνει χώρα 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του έπους Skywalker, διαθέτει νέα Βίκινγκ-όπως κακοποιούς το Nihil και ξεκινά τον Αύγουστο με “Φως των Jedi.”

Λαμβάνοντας μια σημείωση από τη δική του “Legends ” κληρονομιά, παλαιότερα γνωστή ως το “Expanded Universe,” Lucasfilm έκανε μια μεγάλη ανακοίνωση για το μέλλον του “Star Wars ” όπως το franchise φαίνεται να ανοίξει μια ολόκληρη νέα εποχή για την εξερεύνηση.

“Star Wars: The High Republic” είναι το κυρίαρχο πανό για αυτή τη νέα εποχή, η οποία πρόκειται να λάβει χώρα δύο αιώνες πριν από το έπος Skywalker. Με άλλα λόγια, αυτές οι ιστορίες λαμβάνουν χώρα αρκετά πριν από τις ταινίες μεγάλου μήκους που σχεδόν κανένας από αυτούς τους χαρακτήρες δεν θα γεννηθεί ακόμα – εκτός από yoda, φυσικά.

Μοιάζει πολύ με “Star Wars ” λαϊκές παραδόσεις έχει σπάσει σε έπαρσες, όπως η Παλιά Δημοκρατία και εποχή αυτοκρατορία, αυτές οι ιστορίες λαμβάνουν χώρα σε αυτό που ονομάζεται εποχή της Υψηλής Δημοκρατίας, και είναι ένας οπαδοί δεν είχαν ακόμη την ευκαιρία να εξερευνήσουν. Και το στούντιο θα είναι όλα σε αυτή την έναρξη, αντιμετωπίζοντάς το ως μια σημαντική πρωτοβουλία για αυτούς πλήρης, με ένα διαφημιστικό ρυμουλκούμενο.

Γεμάτη με τέχνη έννοια και περιγραφές ορισμένων από τους χαρακτήρες και κατακλυσμούς που θα ωθήσει τους αναγνώστες σε αυτή τη νέα εποχή, οι συγγραφείς και οι προγραμματιστές οι ίδιοι αλιευμάτων οπαδούς επάνω σε αυτό που έχουμε κάνει για να φέρει αυτό το φιλόδοξο έργο μαζί.

Αυτό δεν είναι καθόλου κοινό για κάτι που αναμένεται σήμερα να λάβει χώρα εξ ολοκλήρου σε μυθιστορήματα και σειρές κόμικς (που δημοσιεύθηκε από την Disney-ανήκει Marvel Comics και IDW Publishing, οι οποίοι χειρίζονται τους νέους-αναγνώστη βιβλία της Marvel), έτσι είναι μια απόδειξη για το πώς σημαντικό αυτό είναι για την Disney.

Πολλοί οπαδοί κατάκοπος από την απώλεια τόσο μεγάλο μέρος του “Expanded Universe” για την “Legacy ” στροφή θα μπορούσε απλώς να δελεαστεί για να δούμε τι συγγραφείς μπορούν να κάνουν στο νέο “Star Wars ” Σύμπαν χωρίς να beholden σε τίποτα συμβαίνει στην τηλεόραση ή την ταινία. Σίγουρα πήραμε μερικές απίστευτες ιστορίες κατά τη διάρκεια της εποχής αναγέννησης της αρχικής “Star Wars” μυθοπλασία ξεκίνησε από την αρχική τριλογία Thrawn Timothy Zahn και απίστευτο “Dark Empire Dark Horse του ” μίνι-σειρά.

Ο Michael Siglain, δημιουργικός διευθυντής της Lucasfilm, περιγράφει την Ύπατη Δημοκρατία ως μια χρυσή εποχή. Μια εποχή ειρήνης και ευημερίας… μια εποχή που οι Jedi είναι πραγματικά γαλαξιακή φύλακες, διαχειριστές της ειρήνης και της δικαιοσύνης.”

Η ιστορία ξεκινά τον Αύγουστο με “Φως των Jedi,” ένα βιβλίο γραμμένο από μυθιστοριογράφος και κόμικς συγγραφέας Charles Soule που χτυπά ράφια στις 25 Αυγούστου. Αυτή είναι μια εποχή όπου Jedi δεν είναι στρατηγοί στον πόλεμο, αλλά περισσότερο σαν Τέξας ρέιντζερς ή Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης. Και το κατακλυσμικό γεγονός που πρέπει να συγκλίνουν για να αντιμετωπίσουν είναι κάτι που ονομάζεται “Η Μεγάλη Καταστροφή.”

“Βλέπετε πολλά Jedi έρχονται μαζί για να το χειριστεί,”είπε. Και αυτή η “καταστροφή” είναι ο καταλύτης για ολόκληρο το έπος που χτίστηκε από αυτό, συμπεριλαμβανομένων των νέων κακοποιών του Nihil — εμπνευσμένο από τους Βίκινγκς — οι οποίοι είναι τόσο σε αντίθεση με stormtroopers όπως οι προγραμματιστές αυτού του έργου θα μπορούσε ενδεχομένως να το κάνει.