Μια μαζική νέα Κλήση παίρνει ένα εντελώς νέο επίπεδο έντασης και αποκαλύπτει έναν πιθανό τρόπο για να επιβιώσει η ημερομηνία του θανάτου – αλλά είναι πολύ αργά για Saanvi;

Η επίπτωση της πυρκαγιάς νυχτερινό κέντρο διασκέδασης είναι καλά στο δρόμο του για να φέρει τις φατρίες σε πόλεμο εντός Michaela και περίβολο Jared σε ένα κεφάλι ως Εσωτερικών Υποθέσεων εμπλέκεται και μια συγκλονιστική ανάκαμψη παίρνει τα πράγματα από επικίνδυνα σε θανατηφόρα για Michaela σε ένα κεντρικό “Manifest.”

Εν τω μεταξύ, το μεγαλύτερο και πιο καθηλωτική Calling έμπειρους ακόμη αναλαμβάνει το σπίτι Stone ως Cal συνεργάζεται με τον Ben για να ολοκληρωθεί το όραμα, ώστε να μπορούν να πάρουν μεγαλύτερη ένδειξη τους ακόμα για το τι συνέβη με την πτήση 828 και τι ακριβώς θα μπορούσε να σταματήσει την ημερομηνία θανάτου. Δηλαδή, αν μπορούν όλοι να κρατήσουν από το να τρελαθώ.

Ανακαλύπτοντας ποια μπορεί να είναι η απάντηση Saanvi έχει επιδιώξει μέσω της επιστήμης, Ben και TJ θα μπορούσε να βρει έναν τρόπο να σώσει τους επιβάτες με το βιβλίο Al-Zuras ». Αν έχουν δίκιο, όμως, Saanvi μπορεί να είναι σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο από ό, τι απλά ασχολούνται με τις ακανόνιστες παρενέργειες της δοκιμής ορού της για τον εαυτό της.

Επίσης, ξέρουμε ότι είμαστε σκληροί σε μερικά από τα να ενεργήσει και να γράψουμε σε αυτήν την επίδειξη, αλλά αυτή η εποχή έχει δει μια χαρακτηρισμένη βελτίωση. Και ενώ δεν αγοράζαμε την οργισμένη παράσταση του Τζακ Μεσίνα, θα του δώσουμε άδεια επειδή είναι παιδί. Αλλά parveen Kaur ήταν απλά φανταστική ως Saanvi, τυλίγεται κάτω από τις επιπτώσεις του ό, τι έχει κάνει στον εαυτό της.

Το υπόλοιπο του cast είναι διευθέτηση όμορφα σε χαρακτήρες τους, καθώς, γεγονός που καθιστά ευκολότερο να επικεντρωθεί απλά στην συνεχώς επεκτεινόμενη τρέλα στην καρδιά της παράστασης, καθώς και όλες τις διάφορες φατρίες στο παιχνίδι. Θυμάσαι τον Ταγματάρχη; Ήταν μεγάλη υπόθεση για λίγο, αλλά τώρα είμαστε όλοι έξαλλοι από τους Ξερούς και την προδοσία στο ΑΤΝΥ. Αλλά δεν την έχουμε ξεχάσει… τόσες πολλές ερωτήσεις.

Αυτά θα πρέπει να περιμένουν, όμως, καθώς έχουμε αρκετές πιο άμεσες ανησυχίες αυτή τη στιγμή.

Είναι οι Πράκτορες Εσωτερικών Υποθέσεων Αντι-828;
Δεν είμαστε μπάτσοι, οπότε δεν είμαστε εξοικειωμένοι με το πώς οι Εσωτερικές Υποθέσεις χειρίζονται κανονικά αυτές τις έρευνες, αλλά αυτοί οι δύο φάνηκαν να είναι ιδιαίτερα επιθετικοί στις επιθέσεις τους στη Μικαέλα, από το πουθενά θα μπορούσαμε να προσθέσουμε. Καταλαβαίναμε ότι ο Σάιμον τους πήρε τους φακέλους της υπόθεσής της, οπότε είναι πιθανό να είναι ο Ζερς.

Ήταν αποφασισμένη τους να αγνοήσουν την υπόθεση του Τζάρεντ τόσο επιθετικά όσο προσπάθησε ο Κυβερνήτης– και είδαμε με ποια πλευρά είναι την περασμένη εβδομάδα — που μας έχει καχύποπτους. Την ίδια στιγμή, όμως, simon δεν φαίνεται να έχει μια σταθερή λαβή για το τι κάνουν, η οποία φαίνεται να δείχνουν ότι μπορεί να κάνει μόνο τη δουλειά τους.

Αν έτσι είναι οι αστυνομικοί που βρίσκονται αντικείμενα εσωτερικών ερευνών, αυτό πρέπει να είναι απολύτως βάναυσο για τους αθώους. Δεν μπορούμε καν να κατηγορήσουμε την Μικαλα λαπου έφυγε από τη λαβή ξανά και ξανά, ακόμα και με τον εκπρόσωπο της ένωσης να προσπαθεί να ηρεμήσει. Περισσότερα γι’ αυτόν τον τύπο σε λίγο!