Ο ηθοποιός καλείται επίσης να εξετάσει αν θα επιστρέψει στο ρόλο του Caped Σταυροφόρος σε ίσως 20 χρόνια, όταν Affleck θα είναι 67 ετών.

Ben Affleck ξεκινά το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του με τη νέα ταινία του “The Way Back,” αλλά είναι ακόμα πάρα πολύ συνδεδεμένο με το χαρακτήρα Batman έπαιξε σε δύο ταινίες και ήταν έτοιμη να κατευθύνει σε ένα σόλο έργο πριν από τα πόδια μακριά από όλα. Robert Pattinson έχει αναδιατυπωθεί στο ρόλο για μια νέα ταινία Batman.

Και όμως, Affleck φαίνεται να μην έχει μετανιώσει, λέγοντας Beliefnet, “Είχα την ευκαιρία να γράψω και να κατευθύνει και να πρωταγωνιστήσει σε ένα αυτόνομο Batman και, ξέρετε, απλά (είναι σε ένα) σημείο στη ζωή μου, εγώ το είδος του χαμένου ενδιαφέροντος για αυτές τις ιστορίες .”

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης λέει ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για ιστορίες όπως “The Way Back” τώρα, μια αθλητική ταινία για τη λύτρωση, μετά από έναν αλκοολικό που παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία ως προπονητής μπάσκετ στο παλιό γυμνάσιο του. Εδώ Affleck φέρνει όλα του σε ένα ρόλο που αντηχεί σαφώς με τη δική προσωπική αγώνες του με τον εθισμό.

Όλοι έχουμε πόνο. Όλοι έχουμε τις προκλήσεις των διάφορων τύπων και των βαθμών,»» είπε στην έξοδο. “Το ερώτημα είναι πραγματικά, πώς μπορούμε να χειριστούμε αυτό; Υποφέρουμε, διαλυόμαστε, το αφήνουμε να μας εκτροχιάσει; Ή θα σηκωθούμε και θα συνεχίσουμε; Αυτή η επιλογή είναι αυτό που μας καθορίζει τελικά.”

Όταν προτάθηκε ότι θα μπορούσε ίσως να εξετάσει την επιστροφή στο Batman σε 20 χρόνια περίπου, Affleck αστειεύτηκε, “Ίσως ένα πολύ παλιό Batman θα ήταν ενδιαφέρουσα, με έναν περιπατητή.”

Φυσικά, οι κωμικοί ανεμιστήρες έχουν ακολουθήσει τις ιστορίες “πολύ παλαιό” Batmen για χρόνια, ο ειδικότερα με το κριτικά-επευφημημένο “The Dark Knight Returns,” που χαρακτηρίζει ένα λιθίαση Batman που βγαίνει από τη συνταξιοδότηση, και το έπος επόμενης γενιάς που χαρακτηρίζει το δικό του παλιό Μπρους Γουέιν, “Μπάτμαν Πέρα.”

Δύο δεκαετίες είναι πολύς καιρός για να προβλέψουμε μια νέα ταινία Batfleck, αλλά υπάρχει προηγούμενο για μερικές πολύ καλές ιστορίες με ένα παλαιότερο Bruce Wayne, οπότε ίσως οι οπαδοί μπορούν να “κολλήσει” για να ελπίζουμε ότι θα πάρει το σόλο Affleck Bat-ταινία, μετά από όλα. Απλά δεν θα συνιστούσαμε να τους κρατήσουμε την αναπνοή.

Ναι, ήταν μέσα, αλλά όχι όπως το περίμενε.

Ο ηθοποιός άνοιξε για την ενοχλητική πανωλεθρία κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης με το “The Jess Cagle Show του SiriusXM”, λέγοντας στον οικοδεσπότη, ότι είχε μια ατάκα στην ταινία και σκέφτηκε σκηνοθέτης Fran Rubel Kuzui “φαινόταν χαρούμενος ” με τη δουλειά του, έτσι έκανε τη δουλειά του και προχώρησε.

Στη συνέχεια, η ταινία βγήκε και αγόρασε το δικό του εισιτήριο για να δει τον εαυτό του στη μεγάλη οθόνη. Πήγα στην ταινία και είπα, “Αυτή δεν είναι η φωνή μου. Δεν είμαι εγώ, είπε. “Προφανώς ο σκηνοθέτης μισούσε την απόδοσή μου τόσο πολύ που αυτή looped το σύνολο των επιδόσεων, η οποία ήταν μία γραμμή.”

“Έτσι, ναι, είμαι μεταγλωττισμένος,” τόνισε. “Στα Αγγλικά!”