Ο ηθοποιός ανοίγει για τον αλκοολισμό του, την υποτροπή και, ναι, αυτό το τατουάζ.

Ben Affleck παίζει αλκοολικός προσπαθεί να ξεπεράσει τους δαίμονές του στην επερχόμενη ταινία “The Way Back” και, στο πρώτο του προφίλ για την προώθηση της ταινίας, αυτός είναι να προβληματιστούν σχετικά με τη δική τους προσωπικούς αγώνες του.

Ο Affleck πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης το 2001, το 2017 και το 2018 και παραδέχθηκε ότι υποτροπίασε μετά από ένα χρόνο νηφαλιότητας το 2019. Μεταξύ των θεραπειών, το 2015, ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του Jennifer Garner ανακοίνωσαν για πρώτη φορά τον χωρισμό τους, πριν οριστικοποιήσουν το διαζύγιό τους το 2018.

Μιλώντας στους New York Times, ο Άφλεκ είπε ότι έπινε περισσότερο όταν αυτός και ο Γκάρνερ είχαν προβλήματα, τα οποία επιδείνωσαν μόνο το πρόβλημα.

“Οι άνθρωποι με καταναγκαστική συμπεριφορά, και είμαι ένας, έχουν αυτό το είδος της βασικής δυσφορίας όλη την ώρα που προσπαθούν να κάνουν πάει μακριά,” είπε η δημοσίευση. “Προσπαθείτε να κάνετε τον εαυτό σας να αισθανθεί καλύτερα με το φαγητό ή το ποτό ή το σεξ ή τα τυχερά παιχνίδια ή ψώνια ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά αυτό καταλήγει να κάνει τη ζωή σου χειρότερη. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε περισσότερα από αυτό για να κάνει ότι η ταλαιπωρία πάει μακριά. Τότε αρχίζει ο πραγματικός πόνος. Γίνεται ένας φαύλος κύκλος που δεν μπορείς να σπάσεις. Αυτό τουλάχιστον αυτό συνέβη σε μένα.”

“Έπινα σχετικά κανονικά για μεγάλο χρονικό διάστημα,” πρόσθεσε. “Αυτό που συνέβη ήταν ότι άρχισα να πίνω όλο και περισσότερο όταν ο γάμος μου κατέρρεε. Αυτό ήταν το 2015, το 2016. Το ποτό μου, φυσικά, δημιούργησε περισσότερα συζυγικά προβλήματα.”

Affleck είπε επίσης ότι “η μεγαλύτερη λύπη της ζωής μου είναι αυτό το διαζύγιο,” αλλά σημείωσε ότι δεν ήταν “ιδιαίτερα υγιής ” γι ‘αυτόν να “εμμονή πάνω από τις αποτυχίες – οι υποτροπές – και χτύπησα τον εαυτό μου επάνω.” Παραδεχόμενος ότι είναι “σίγουρα έκανε λάθη,” και είχε περισσότερες λύπη, αυτός είπε ότι είναι τώρα επικεντρώθηκε σε ό, τι θα μπορούσε να μάθει από αυτούς και “προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε.”

Προχωρώντας προς τα εμπρός σημαίνει επίσης έρχονται καθαρά για μια πιο διασκεδαστική στιγμή ποπ κουλτούρα ς στην πρόσφατη μνήμη: Affleck που βρίσκεται για την κατοχή ενός γιγαντιαίου τατουάζ φοίνικα στην πλάτη του, μετά παπαράτσι τον κατέλαβε στην παραλία.

“Αγανάκτησα ότι κάποιος πήρε μια εικόνα του από κατασκοπεία για μένα,” είπε γιατί αρχικά αρνήθηκε ότι ήταν πραγματική. “Ένιωσα επεμβατική. Αλλά έχεις δίκιο. Θα μπορούσα να πω, “Αυτό δεν είναι δική σου δουλειά.” Υποθέτω ότι πήρα ένα λάκτισμα από messing με το “Extra”. Είναι το τατουάζ σου αληθινό ή όχι αληθινό; Φυσικά, είναι αληθινό! Όχι, έβαλα ένα ψεύτικο τατουάζ στην πλάτη μου και μετά το έκρυψα.

Το 2016, ο Γκάρνερ αντέδρασε περίφημα στο μελάνι του λέγοντας στο Vanity Fair, “Ξέρεις τι θα λέγαμε στη γενέτειρά μου γι’ αυτό; Ευλόγησε την καρδιά του. Ένας φοίνικας που αναδύεται από τις στάχτες. Είμαι η στάχτη σε αυτό το σενάριο;”

Στη συνέχεια πρόσθεσε, “Παίρνω umbrage. Αρνούμαι να είμαι η στάχτη.