Η Μπράντι αποκαλύπτει γιατί τα πράγματα δεν πήγαν καλά με τον Ματ ΛεΜπλάνκ, πριν τα φτιάξει με έναν από τους συμπρωταγωνιστές του.

Brandi Glanville μπορεί να μην είχε πολλά να πει για φημολογείται hookup της με “Real Νοικοκυρές του Μπέβερλι Χιλς ” συμπρωταγωνιστής Denise Richards κατά τη διάρκεια μιας νέας συνέντευξης, αλλά δεν ήταν για την έλλειψη προσπάθειας.

Το επαγγελματικό αστέρι πραγματικότητα ήταν φιλοξενούμενος στο Podcast “Everything Iconic” Danny Pellegrino αυτή την εβδομάδα, όπου προσπάθησε να πάρει κάποια βρωμιά από αυτήν για όλα τα πράγματα Denise. Δεν ήταν επιτυχής, αλλά αυτή περισσότερο από ό, τι έκανε για αυτό με διαρροή σε μερικά άλλα διάσημα exes από το παρελθόν της.

ICYMI: Η Daily Mail ισχυρίστηκε ότι η Ντενίζ και η Μπράντι είχαν δει η μία την άλλη από τις αρχές του 2019 μέχρι τα μέσα του έτους. Η έκθεση ισχυρίστηκε Denise είπε Brandi αυτή και ο σύζυγός Aaron ήταν σε ένα “ανοιχτό γάμο,” αλλά ότι προφανώς δεν ήταν η περίπτωση και ήταν “hurt” από τη σχέση. Αφότου ήρθε αντιμέτωπος richards για την υπόθεση “,” σταμάτησε σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες. Ο εκπρόσωπος της Ντενίζ είπε ότι η αρχική αναφορά ήταν ψευδής, ενώ η ίδια η Ρίτσαρντς αρνήθηκε ότι είχε ανοιχτό γάμο.

“Μιλώντας για σεξ … Τι συμβαίνει με denise;” ρώτησε ο οικοδεσπότης κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνέντευξης Brandi του. “Ξέρετε τι, θα πάμε να πρέπει να παρακολουθήσουν και να δούμε,” του είπε, πριν ρώτησε αν θα είναι ένας καθένας ενάντια σε ένα άτομο “vibe” για την επόμενη σεζόν για την παράσταση.

“Αυτή δεν ήταν η εμπειρία μου σε όλα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι απλά περιμένουν και δεν είναι αυτό που πρόκειται να συμβεί. Υπάρχει πάντα κάποιος που καλείται στα σκατά τους, κάποιος παίρνει ένα μεγάλο κεφάλι και κάθε εποχή που αρχίζουν να ενεργούν σαν κάποιος που δεν είναι, αυτό συνέβη σε όλους μας,” εξήγησε. “Επειδή είμαι μόνο σε ένα μέρος της σεζόν, δεν μπορώ να μιλήσω σε πολλά από αυτό, αλλά αυτό δεν είναι το vibe πήρα σε οποιοδήποτε σχήμα ή μορφή. Όσον αφορά τα πράγματα Denise, επειδή μου δόθηκε μια παύση και να απέχουν, είμαι απλά να μην μιλάμε γι ‘αυτό μέχρι να έχω να .”

Ένα ύφασμα για Richards δεν ήταν αμέσως διαθέσιμο για το σχόλιο σχετικά με την παύση brandi και να σταματήσει τις αξιώσεις.

Μετά την αποκάλυψη αγαπημένη απόδοση Denise της ήταν “Wild Things,” ρωτήθηκε όπου τα πράγματα “stand with” η ηθοποιός τώρα. “Ας πούμε ότι στεκόμαστε και δεν ξαπλώνουμε πουθενά”, είπε ο Glanville. Δεν έχουμε σχέση, δυστυχώς. Θα ήθελα πολύ να είμαι φίλη της. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι δεν λέω ψέματα.

Αναφώνησε επίσης “Σταματήστε! Δεν είμαι απάντηση σε αυτή την ερώτηση ” όταν ρωτήθηκε τι ήταν σαν “συνδέοντας με Denise.”

Συζήτηση στη συνέχεια στράφηκε σε ορισμένες από τις επιβεβαιωμένες πρώην Brandi, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας σχέσης της με τον πρώην σύζυγό eddie Cibrian και η σύζυγός του LeAnn Rimes. Ενώ υπήρχαν μεγάλες εκτάσεις του κακού αίματος μεταξύ τους στο παρελθόν, τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει μια στροφή προς το καλύτερο τα τελευταία χρόνια.

Είναι υπέροχα. Είναι λίγο περίεργο, αλλά περνάμε χρόνο μαζί. Ήμασταν μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών, έχουμε brunch Ημέρα της Μητέρας μαζί, θέλω απλώς να κάνει τα παιδιά είναι ευχαριστημένοι σε αυτό το σημείο,” εξήγησε Glanville. “Πρέπει να βάλω το εγώ μου και γ – tiness στην άκρη και να το κάνουμε για τα παιδιά, επειδή είναι τόσο χαρούμενος όταν είμαστε όλοι μαζί.”

Glanville ρωτήθηκε στη συνέχεια για τη σχέση της με gerard Butler, αφού προηγουμένως λέγοντας ότι ήταν μαζί για ένα “εβδομάδα διασκέδασης ” αφού έγινε Bravolebrity.

“Ήμουν σε νοικοκυρές, αλλά δεν ήξερε ότι και αυτό τον ενόχλησε πραγματικά ότι δεν του πω ότι,” ισχυρίστηκε Brandi. “Δεν καταλαβαίνω, κάποιος έρχεται σε μένα σε ένα πάρτι στην παραλία, “Γεια σου, είμαι στις Νοικοκυρές” Αυτό είναι μαλάκας.”

Πήγε για να τον καλέσει “lovely,” “πολύ όμορφος ” και “σέξι,” αλλά ισχυρίστηκε ότι ήταν “λίγο παρανοϊκός ” για τους παπαράτσι όταν ήταν μαζί. Ήταν μια χαρά, ήταν καλό. Ήταν πριν από πολύ καιρό,” Glanville πρόσθεσε.