“Να είσαι το θύμα μου” – οι μέλισσες και το αίμα επέστρεψαν!

Λέγοντας το όνομά του σε έναν καθρέφτη πέντε φορές φέρνει μόνο αιματοχυσία και φαίνεται, 28 χρόνια αργότερα, κανείς δεν έμαθε ότι πολύ σημαντικό μάθημα.

Την Πέμπτη, universal pictures έπεσε το πρώτο πλήρες ρυμουλκούμενο για του “πνευματική συνέχεια ” για να “Candyman,” το 1992 τρόμου κλασικό με πρωταγωνιστή τον Tony Todd ως τον τίτλο, γάντζο-wielding δολοφόνος.

Ο αρχικός πρωταγωνιστής Todd ως εκδικητικό φάντασμα ενός σκλάβου που είχε το χέρι του ακρωτηριαστεί πριν καλυφθεί με μέλι και τσιμπήσει μέχρι θανάτου από τις μέλισσες για την αγάπη μιας λευκής γυναίκας. Το έργο στέγασης Cabrini Green στο Σικάγο ήταν ο τόπος του θανάτου του, ο οποίος έγινε ένας αστικός μύθος.

Λέγοντας το όνομά του πέντε φορές σε έναν καθρέφτη θα καλέσει την παρουσία του και, σχεδόν πάντα, καταλήγουν στο θάνατο του όποιος το είπε. Σε σκηνοθεσία Nia DaCosta και γράφτηκε και παράγεται από την Ιορδανία Peele, η νέα ταινία έχει οριστεί στο “σήμερα, μια δεκαετία μετά την τελευταία από τους πύργους Cabrini κατεδαφίστηκαν ” λόγω gentrification.

Star Yahya Abdul-Mateen ΙΙ παίζει έναν καλλιτέχνη γυμνό Anthony McCoy σε αυτή τη συνέχεια, ένα όνομα που θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τους οπαδούς της σειράς. Στο πρωτότυπο, Vanessa Α. Ουίλιαμς έπαιξε Cabrini Πράσινο κάτοικος που ονομάζεται Ann-Marie McCoy, του οποίου το αγοράκι Anthony απήχθη από τον τίτλο δολοφόνος και σώθηκε μέσω Ελένη Βιρτζίνια Μάντσεν δίνοντας τον εαυτό της πάνω σε Candyman.

Σε αυτό, ο Anthony είναι πλέον πλήρως καλλιεργούνται και ένας εικαστικός καλλιτέχνης που ζει στο νέο σοφίτες πολυτελείας στο Cabrini. “Ανήσυχος να διατηρήσει τη θέση του στον κόσμο της τέχνης του Σικάγου, anthony αρχίζει να διερευνήσει αυτές τις μακάβριες λεπτομέρειες στο στούντιό του ως φρέσκο grist για πίνακες ζωγραφικής, εν αγνοία ανοίγοντας μια πόρτα σε ένα σύνθετο παρελθόν που ξετυλίγει τη δική του λογική και εξαπολύει μια τρομακτικά ιογενή κύμα της βία που τον βάζει σε μια πορεία σύγκρουσης με το πεπρωμένο,” διαβάζει ένα δελτίο τύπου.

Το βίντεο δείχνει μια ομάδα εφήβων να τολμούν να πουν το όνομά του, μόνο και μόνο για να συναντήσουν την καταστροφή. “Νομίζω ότι έκανα ένα λάθος, τον έφερα πίσω,”, λέει ο χαρακτήρας abdul-Mateen, ο οποίος βλέπει τα οράματα του εαυτού του φορώντας το παλτό και το γάντζο του δολοφόνου, πριν από ένα μοντάζ των επιθέσεων εμφανίζεται.

Το αγαπημένο μας μέρος: η ανατριχιαστική έκδοση του Destiny’s Child “Say My Name” που παίζει σε όλο το teaser. Λαμπρή.

Colman Domingo και Teyona Parris επίσης αστέρι στην ταινία, η οποία αναμένεται να περιλαμβάνει Tony Todd με κάποιο τρόπο. Vanessa Α. Ουίλιαμς αναπαράγει επίσης το ρόλο της ως Ann-Marie.

Η νέα ταινία ανοίγει στις 12 Ιουνίου 2020.