Ο ηθοποιός που υποδύεται τον άντρα του υπερήρωα χύνει κάποιες πληροφορίες.

Μετά από 23 ταινίες που εκτείνονται σε 12 χρόνια, το Marvel Cinematic Universe όχι μόνο θα εισαγάγει τελικά τον πρώτο ανοιχτά γκέι υπερήρωα του, αλλά θα του δώσει ένα σύζυγο και το πρώτο φιλί του ιδίου φύλου της σειράς.

Ενώ αμφιφυλόφιλος πολεμιστής Tessa Thompson του Valkyrie ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη queer υπερήρωα στο MCU, οι θεατές έχουν ακόμη να την δει σε μια σχέση με κανέναν. “Endgame” εισήγαγε επίσης εν συντομία ένα γκέι χαρακτήρα, που παίζεται από συν-σκηνοθέτης Joe Russo, ο οποίος απλά μίλησε για τη μετάβαση σε μια ημερομηνία με έναν άλλο άνθρωπο μετά το Snap.

Σε μια συνέντευξη με NewNowNext λογότυπο την Πέμπτη, ωστόσο, “Eternals ” αστέρι Haaz Sleiman επιβεβαίωσε ακροατήρια μπορούν να αναμένουν πολύ περισσότερα από την επερχόμενη ταινία, το Νοέμβριο.

“Μόλις γύρισα μια ταινία της Marvel με τον πρώτο ανοιχτά γκέι υπερήρωα, τους Eternals,'” αποκάλυψε ο ηθοποιός. “Είμαι παντρεμένος με τον γκέι υπερήρωα Φασό, που παίζεται από τον Brian Της Ατλάντας Tyree Henry, και εκπροσωπούμε μια γκέι οικογένεια και έχουν ένα παιδί.”

Όταν ρωτήθηκε αν η ταινία θα χαρακτηρίσει ένα “gay φιλί,” Sleiman είπε, “Ω, ναι, απολύτως.”

Είναι ένα όμορφο, πολύ συγκινητικό φιλί. Όλοι έκλαιγαν στο πλατό”, συνέχισε. “Για μένα είναι πολύ σημαντικό να δείξει πόσο αγάπη και όμορφη μια queer οικογένεια μπορεί να είναι. Brian Tyree Henry είναι μια τέτοια τεράστια ηθοποιός και έφερε τόση ομορφιά σε αυτό το μέρος, και σε ένα σημείο είδα ένα παιδί στα μάτια του, και νομίζω ότι είναι σημαντικό για τον κόσμο να υπενθυμίσουμε ότι εμείς στην κοινότητα queer ήταν όλα τα παιδιά σε ένα σημείο. Το ξεχνάμε αυτό γιατί πάντα μας απεικονίζουν ως σεξουαλικούς ή επαναστάτες. Ξεχνάμε να συνδεθούμε σε αυτό το ανθρώπινο μέρος.”

Kevin Feige επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την επερχόμενη ταινία θα περιλαμβάνει ένα LGBT χαρακτήρα πίσω τον Αύγουστο σε μια συνέντευξη με “Good Morning America.” Αν και δεν αποκάλυψε το χαρακτήρα κατά το χρόνο, πείραζαν ο ήρωας θα είναι “παντρεμένος, πήρε μια οικογένεια, και αυτό είναι μόνο μέρος του ποιος είναι.”

“Eternals,” με συμπρωταγωνιστές την Αντζελίνα Τζολί, τον Ρίτσαρντ Μάντεν, τη Σάλμα Χάγιεκ, τον Κιτ Χάρινγκτον, την Τζέμα Τσαν και τον Κουμέιλ Ναντζιάνι, χτυπά θέατρα στις 6 Νοεμβρίου 2020.