Ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ παραγωγός έχυσε επίσης λίγο τσάι για τις επερχόμενες ταινίες της Blumhouse, συμπεριλαμβανομένου του “The Craft.”

Παραγωγός Jason Blum έχει κάποιες σκέψεις σχετικά με προηγουμένως ακυρωθεί ταινία του, “The Hunt,” να πάρει μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας και τι θα αλλάξει αν έπρεπε να το κάνει ξανά.

Το σατιρικό θρίλερ — το οποίο ακολουθεί μια ομάδα πολιτικά ορθών ελιτιιστών που κυνηγούν συντηρητικούς Αμερικανούς, που συχνά ονομάζονται “αξιοθρήνητοι, ” για τον αθλητισμό — είδε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Οκτωβρίου να ακυρώνεται πέρυσι μετά από αναταραχή σχετικά με το περιεχόμενο της ταινίας και την εγγύτητα σε σειρά μαζικών πυροβολισμών στην Αμερική. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Blumhouse κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για την ταινία και ανακοίνωσε μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Μάρτιο. Και έμοιαζε Universal Pictures έχει χρησιμοποιήσει τη διαμάχη ως εργαλείο για τη νέα εκστρατεία μάρκετινγκ της.

“Νομίζω ότι η διαμάχη σίγουρα προστεθεί στην άκρη,,” Blum είπε, ωστόσο, παραδέχθηκε, “αν έπρεπε να το κάνω και πάλι, θα ήθελα να χάσει την άκρη και να ρίξει τη διαμάχη.”

Μιλώντας μαζί μας στην πρεμιέρα της τελευταίας της Blumhouse, “Fantasy Island,” ο παραγωγός μοιράστηκε επίσης την απόλυτη ιστορία τρόμου διακοπών του.

“Η μεγαλύτερη ιστορία τρόμου διακοπών μου ήταν… Πήγα στο Μεξικό. Ήμουν 25 ετών με τη φίλη μου τότε εκείνη την εποχή,” Blum άρχισε. “Κάναμε κράτηση μέσω τηλεφώνου, δεν υπήρχε email. Είχαμε οργανώσει αυτό το ενοίκιο του σπιτιού. Φτάσαμε στην Πλάγια ντελ Κάρμεν. Δεν είχαν κανένα αρχείο μας καθόλου οπουδήποτε και δεν υπήρχε κανένα σπίτι, δεν υπήρχε τίποτα και ήταν Χριστούγεννα, έτσι ήταν εξαιρετικά γεμάτο και αυτός ήταν ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου.”

“Όπως πολλά πράγματα που συμβαίνουν με αυτόν τον τρόπο, μετατράπηκε σε κάτι μεγάλο,” συνέχισε. “Κοιτάξαμε σε όλη την πόλη. Βρήκαμε αυτό το άδειο σπίτι που ήταν καταπληκτικό. Υπήρξε μια ακύρωση της τελευταίας στιγμής ή κάτι τέτοιο. Το πήραμε για το τίποτα, επειδή δεν επρόκειτο να το νοικιάσετε σε κανέναν άλλο [γι ‘αυτό] αποδείχθηκε ακόμα καλύτερα. Αλλά για τρεις ώρες, αυτός ήταν ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός εφιάλτης μου.

Blumhouse Productions, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για την παραγωγή ταινιών τρόμου χαμηλού προϋπολογισμού, έχει πολλαπλές ταινίες που βγαίνουν το 2020, συμπεριλαμβανομένων “The Invisible Man ” αργότερα αυτό το μήνα, “The Hunt” το Μάρτιο και “Halloween Kills,” που θα κυκλοφορήσει, φυσικά, τον Οκτώβριο. Η εταιρεία παραγωγής, συν-ιδρύθηκε από την Blum, είναι επίσης πίσω από την επερχόμενη νέα έκδοση της κλασικής ταινίας τρόμου του 1996, “The Craft.”

Όταν ρωτήθηκε για “Απόκριες σκοτώνει,” Blum παρέμεινε αρκετά σφιγμένα. “‘Απόκριες σκοτώνει» είναι μια πολύ μεγάλη ταινία,” είπε. Μπορώ να σου πω ότι. Ο καμβάς του “Halloween Kills” είναι πολύ μεγάλος.”

Όσο για το “The Craft,” Η Blum αποκάλυψε ότι η ταινία με σκηνοθεσία Zoe Lister-Jones έχει τελειώσει τα γυρίσματα, ωστόσο, δεν την έχει δει ακόμα. Δεν μπορώ να αναφέρω τίποτα με, από το “The Craft”, εκτός από το ότι έχει κάνει γυρίσματα. Και είμαι υποτίθεται ότι θα το δείτε σε περίπου δύο ή τρεις εβδομάδες,,” Είπε ο Blum, προσθέτοντας ότι το καλύτερο μέρος για την παραγωγή ταινιών είναι η πρώτη φορά που θα έχετε να τους δούμε.

Δείτε περισσότερα από την Blum, συμπεριλαμβανομένου του σύνθετου σνακ του άγριου κινηματογράφου και του μεγαλύτερου φόβου, στο κλιπ παραπάνω!

“Fantasy Island” επισκέψεις θέατρα Παρασκευή.