Ένα πράγμα που δεν θα χυθεί σε: “Η Ομάδα Αυτοκτονίας.”

Michael Rooker λέει του “Φύλακες του Γαλαξία ” συναισθηματική αποχαιρετιστήρια χαρακτήρα του τον έφερε σε δάκρυα.

TooFab πρόφθασε με τον ηθοποιό στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του, “Fantasy Island,” και ρώτησε ποια Marvel θάνατο τον έκανε να κλάψει περισσότερο: σπαρακτική συμπέρασμα Tony Stark στο “Avengers: Endgame,” ή ότι του χαρακτήρα του Yondu, η απρόθυμη ανάδοχος μπαμπάς να Peter Quill a.k.a Star-Lord, που παίζεται από τον Chris Pratt.

“Έκλαψα στο Yondu λίγο επειδή ο γιος μου έκλαιγε,,” είπε ο Rooker, δείχνοντας να αναφέρεται στον ρόλο του Pratt στην οθόνη ως θετός γιος του στο “Guardians of the Galaxy Vol. 2.”. Έκλαιγα επειδή έκλαιγε. Δεν έκλαιγα επειδή ήμουν λυπημένος. Έκλαιγα επειδή έκλαιγε.

Μιλήσαμε επίσης με Rooker για “Fantasy Island,” που ακολουθεί μια ομάδα αγνώστων που επισκέπτονται ένα πολυτελές θέρετρο μόνο για να έχουν βαθύτερες επιθυμίες τους να γίνουν απόλυτοι εφιάλτες. Εκτός από τον Ρούκερ, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Λούσι Χέιλ, ο Μάικλ Πένια, η Μάγκι Κιου και πολλά άλλα.

Δεδομένου ότι η ταινία είναι για ένα νησί όπου φαντασιώσεις backfire, ρωτήσαμε Rooker ποια θα είναι η φαντασία του και πώς νομίζει ότι θα πάει στραβά.

“Λοιπόν ακριβώς που ζουν τη ζωή παίρνει ακριβώς γύρισε και backfires,” είπε. “Έτσι, σε ένα νησί φαντασίας ίσως θα κάνει μια διπλή στροφή στο backfiring, η οποία θα αποδειχθεί θετική θα ελπίζατε.”

Ενώ θα μπορούσε να ήταν απρόθυμοι να μιλήσουν για τις φαντασιώσεις του, Rooker φάνηκε να ξέρει ακριβώς τι θα ήθελε μαζί του, αν είχε ληφθεί για να Fantasy Island.

Θα έπαιρνα το 1911 μαζί μου. Θα έπαιρνα το τόξο μου μαζί μου. Θα είχα λίγο καλώδιο, “είπε. Θα είχα τον Φλιντ να ξεκινήσει φωτιά. Είμαι πολύ πρακτικός τύπος. Θέλω να φάω. Θέλω να μείνω ζεστός.”

Συνέχισε, “Αν είμαι σε ένα νησί, δεν ξέρω. Είναι ένα ζεστό νησί του Ειρηνικού ή είναι κάποιο κρύο νησί της Αρκτικής; Αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα ήθελα να φέρει μαζί μου.”

Εν τω μεταξύ, ένα από τα επερχόμενα έργα Rooker λαμβάνει χώρα στο σύμπαν dc για του James Gunn “The Suicide Squad.” Αν και οι περισσότερες λεπτομέρειες οικόπεδο και χαρακτήρα έχουν κρατηθεί στο σκοτάδι μέχρι στιγμής, θα έπρεπε τουλάχιστον να προσπαθήσει να ζητήσει Rooker σχετικά με την ταινία, η οποία αστέρια ένα Α-λίστα ηθοποιοί, συμπεριλαμβανομένων των Ίντρις Έλμπα, Τάικα Γουαϊτίτι, Μάργκοτ Ρόμπι, Νέιθαν Φίλιον και Πιτ Ντέιβιντσον, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, Rooker παρέμεινε σφιχτά χείλη για την ταινία, αλλά θα πρέπει ακόμα να δείτε ξεκαρδιστική αντίδρασή του στις ερωτήσεις μας στην πλήρη συνέντευξη, παραπάνω.