Κρουαζιέρας “Αποστολή: Impossible 7 ” τέθηκε σε αναμονή, λόγω των ανησυχιών σχετικά με την αυξανόμενη πανδημία.

Miles Teller είπε ότι πήρε να γνωρίζει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του Τομ Κρουζ αρκετά καλά μαγνητοσκόπηση το πολυαναμενόμενο “Top Gun: Maverick.”

Και ενώ ο νεαρός ηθοποιός κερωμένο για περίπου πρωταγωνιστούν στη συνέχεια με το εμβληματικό αστέρι στο Λος Άντζελες την Τρίτη, πήρε μια στιγμή για να μούσα για το πώς Cruise – ο οποίος έχει καταφέρει να απεικονίσει πειστικά ήρωες δράσης για δεκαετίες – θα ασχοληθεί με το ξέσπασμα του νέου coronavirus ( COVID-19), η οποία έχει μολύνει περισσότερους από 94.000 και έχει σκοτώσει περισσότερους από 3.200, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα ΜΜΕ.

“Αυτός είναι ίσως ο μόνος εχθρός — ανταγωνιστής — που ο Τομ δεν μπορούσε να νικήσει”, είπε ο 33χρονος κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας παντοπωλείου έξω από ένα τοπικό Whole Foods.

Teller πήγε για να πει ότι “ηθική εργασίας Cruise του ” θα μπορούσε να είναι εκφοβιστικό. Σημείωσε επίσης πως η τάση του 57-year-old για να κάνει τα ακροβατικά του ήταν κάτι Teller και άλλοι συμπρωταγωνιστές του προσπάθησαν να μιμηθούν κατά τη διάρκεια της συνέχειας του 1986 “Top Gun.”

“Ήμασταν όλοι ένα μάτσο μίνι-Toms για την ταινία αιτία ήμασταν, ya ξέρετε, κάναμε όλα τα ακροβατικά μας. Ήμασταν επάνω στα αεριωθούμενα αεροπλάνα όλη την ώρα,” το “Whiplash” αστέρι παραδέχθηκε.

“Ήμασταν τράβηγμα μέχρι 8 G, είχαμε 3 μήνες της κατάρτισης πτήσης,” πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, οι ανησυχίες σχετικά με την εξάπλωση του coronavirus έχει προκαλέσει την παραγωγή της έβδομης δόσης του franchise “Mission: Impossible” cruise να τεθεί σε αναμονή, καθώς η ταινία είχε προγραμματιστεί για τρεις εβδομάδες πυροβολούν στη Βενετία της Ιταλίας.

Η Ιταλία έχει αναφέρει 3.089 άτομα που έχουν μολυνθεί με κοροναϊό και 107 θανάτους πάνω από όλα αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τους The New York Times.

“Από την αφθονία της προσοχής για την ασφάλεια και την ευημερία των ηθοποιών και του πληρώματός μας, και τις προσπάθειες της τοπικής ενετικής κυβέρνησης να σταματήσει τις δημόσιες συγκεντρώσεις σε απάντηση στην απειλή του coronavirus, αλλάζουμε το σχέδιο παραγωγής,” ένας εκπρόσωπος από την Paramount Εικόνες — η οποία διανέμει “Top Gun: Maverick” — ανέφερε σε δήλωσή του.